Výprava Lasergame Pardubice (18. 12. 2018)

V neděli 2.12. v 9:45 jsme se v počtu 8 dětí (Tom, Barča, Motýl, Ema, Postel, Nova, Dan, Anička a Ája) a 4 vedoucí (Áďa, Cípa, Martin, Natka) sešli na nádraží v Kolíně. Před příjezdem vlaku jsme měli chvíli čas, tak kluci vytáhli karty a dali si pár her prší. Od hraní je neodradil ani přesun do vlaku, kde hráli karty dál.

Na nádraží v Pardubicích se k nám ještě přidala Laška, Miko a Kachna a my vyrazili směr zámek, kde jsme si prohlédli pávy a zahráli pár her. Cestou ze zámku na laser game jsme se ještě stavili na vánočním trhu, kde jsme dětem nechali půl hodiny rozchod. Před samotnou hrou jsme se všichni nasvačili, abychom nabrali sílu.

Protože jsme měli čas, než na nás přišla řada, domluvili si kluci několik her na Xboxu. Ve dvě hodiny přišla konečně řada na laser game. První hru hrály dva týmy, které byly složené jen z dětí. V červeném týmu hráli Motýl, Tom, Barča a Ema a v zeleném Anička, Postel, Dan a Nova. První souboj vyhrál červený tým a nejlepším hráčem hry byl Motýl. V druhé hře, kterou hráli jen vedoucí, byl nejlepším střelcem Cípa. Předposlední hru hrály jenom holky a poslední jenom kluci. Cestou domů byli už všichni dost unavení, takže nás vůbec nepotěšilo, když jsme si ve vlaku nesedli. Do Kolína jsme dorazili krátce před pátou.

Děkujeme všem a těšíme se na Vás na příští výpravě.